Vaar mee met rondvaartboot Ilje

donderdag 2 maart 2017

Wilt u een leuk uitje organiseren met cliënten of collega’s en bent u op zoek naar een originele invulling van deze dag? Kies dan eens voor één van Amsterdams meest populaire uitjes; een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Rondvaart en arrangementen
Cordaan locaties en externe zorglocaties kunnen de boot als privé boot huren voor een vaart met cliënten. Per vaart is er capaciteit voor groepen tot 20 gasten. Op de boot zijn 18 stoelen en 2 rolstoelplaatsen beschikbaar. Naast het huren van de boot is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen. Deze tickets zijn beschikbaar voor cliënten, zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. De vaart waarvoor losse tickets kunnen worden besteld is op vaste dagen.

Voorjaarsaanbieding
Boek in februari, maart, april en mei een rondvaart met uw gezelschap en ontvang € 100,- korting! Bij vaarten tussen 09:00 – 17:00 uur bieden wij u graag een vers stukje appelgebak met slagroom of zelfgemaakte cupcakes aan bij een kopje koffie of thee. Deze lekkernij wordt speciaal voor u gebakken door cliënten van de horeca- & cateringgroepen van Cordaan.

Tarieven voorjaarsaanbieding
• Cordaan (zorg)locaties: van € 200,- nu voor € 100,-
• Externe (zorg)locaties: van € 250,- nu voor € 150,-
• Losse tickets beschikbaar voor medewerkers in- en externe zorginstellingen, vrijwilligers en mantelzorgers: van € 17,- nu voor € 15,-.

Kijk voor meer informatie over dit arrangement en reserveringen op www.cordaan.nl/rondvaartboot-ilje

Deel deze pagina