Toppers verrassen Rob (De Werf) met een bezoek

vrijdag 21 april 2017

Atje Kloezen, medewerker van Plaatwerkerstraat 6-8, deed onlangs mee aan een Facebook-actie om de Toppers op visite te krijgen op haar groep. Op 13 april om 09.30 uur hoorde zij tot haar grote verrassing René Froger op radiozender 100% NL vertellen dat zij die ochtend bij Cordaan bij fan Rob van de Plaatwerkerstraat op visite gingen. Atje had gewonnen!

Tessa van Straten vertelt over het indrukwekkende bezoek:
“Rob is ongeveer de grootste fan van de Toppers en met hem en zijn groepsgenoten (ook zeer grote fans) hebben wij verwachtingsvol op het fantastische bezoek gewacht.

Omstreeks 11.00 uur zagen wij de grote Toppers bus het terrein van  De Werf op rijden. Atje heeft het hoge bezoek ontvangen en nam hen met de hele filmploeg (8 personen) mee de woonkamer in. Het groeten kon beginnen, met een grote glimlach en ogen vol verwondering. Fantastisch om daar getuige van te mogen zijn.

Feest is natuurlijk pas echt compleet met een stukje taart, meegenomen door de Toppers en gegeten samen met de Toppers! Samen werden een aantal geweldige nummers gezongen, wat een bijzonder moment!

Om 11.45 uur was het moment van gedag zeggen aangebroken, maar niet voordat er buiten nog een aantal foto’s gemaakt waren. Ook hier had de Toppersbus aandacht getrokken en buiten werden dan ook nog samen liedjes gezongen met iedereen die erbij was. De bus met de Toppers werd daarna door meerdere cliënten uitgezwaaid. Een moment voor de cliënten om nooit meer te vergeten!”

TV uitzending
De TV uitzending van dit bezoek van de Toppers is te zien op vrijdag 5 mei om 20.30 uur op SBS6.
Mis het niet!

Deel deze pagina