Speeltuindag Amstelpark 2017

donderdag 21 september 2017

In samenwerking met Speeltuin Amstelpark werd op donderdag 21 september de jaarlijkse speeltuindag georganiseerd voor iedereen van 4 tot 18 jaar.

Op donderdag 21 september zijn wij met diverse groepen naar Speeltuinpark Amstelpark in Amstelveen geweest. Het weer was fantastisch. De zon scheen volop en de sfeer was geweldig.

Met 3 touringcars werden de kinderen opgehaald op de diverse locaties van Cordaan, Amsta en diverse scholen speciaal onderwijs, een prima samenwerking tussen de begeleiding van de locaties en de chauffeurs van de busmaatschappij. Het verliep allemaal zeer vlot.

In de speeltuin waren er genoeg attracties voor de kinderen om zich te vermaken. Er was gratis toegang tot alle speeltuintoestellen zoals botsbootjes, minicars, minigravers, kindertrein, draaimolen, kiddy-rides, de kinderboerderij en veel meer! Ook werd iedereen getrakteerd op bijvoorbeeld patat, ijsje en drankjes.  

De begeleiders/leerkrachten van de kinderen waren dik tevreden: “het was supergezellig, mag dit nog een keer” maar ook “deze doelgroep heeft zo weinig uitjes, wat fantastisch dat jullie dit georganiseerd hebben”.

Wij hebben met zijn allen genoten van deze mooie dag en de vrolijke gezichten van de kinderen maken het allemaal de moeite waard.

Deel deze pagina