Silverrally Vlog door Angela en Diyar

zondag 25 november 2018

Op donderdag 15 november 2018 vond de aftrap van de 4e Week van de Gastvrijheid plaats. Dat gebeurde met de door Cordaan en DoSocial georganiseerde Silverrally. Een bijzondere dag waarop 220 Amsterdamse ouderen, begeleiders en vrijwilligers een nostalgische rondrit langs Amsterdamse hotspots maakten

Op donderdag 15 november 2018 vond de bijzondere aftrap van de 4e Week van de Gastvrijheid plaats. Dat gebeurde met de door Cordaan en DoSocial georganiseerde Silverrally. Een bijzondere dag waarop 220 Amsterdamse ouderen, begeleiders en vrijwilligers een nostalgische rondrit langs Amsterdamse hotspots maakten. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch in het Conscious Hotel Westerpark. Het doel van de dag was een glimlach achterlaten op het gezicht van de ouderen. Dat is gelukt! Zij hadden een onvergetelijke dag.
 
Angela en Diyar zijn op pad gegaan om het evenement in een vlog vast te leggen. Ze begonnen bij één van de opstaplocaties en eindigden bij het Conscious Hotel. Klik hieronder om de vlog te bekijken en deel hem vooral. De compilatievideo komt binnenkort ook online. Veel kijkplezier!

Bekijk hier de vlog.
 

Deel deze pagina