Roze Dagbesteding vaart mee met Canal Parade 2022

vrijdag 26 augustus 2022

Met een eigen Cordaanboot meevaren tijdens de jaarlijkse Canal Parade zat er dit jaar tijdens Pride Amsterdam helaas niet in. Gelukkig mocht een klein groepje medewerkers van Roze Dagbesteding de eerste zaterdag van augustus toch meevaren op de boot van Blond van Blauw Theater. Zo konden we Amsterdammers op de hoogte stellen van het bestaan van onze Roze Dagbesteding. Initiatiefnemer en participatiecoach Huub Kloppenburg vertelt over zijn ervaringen.

Huub: "Het was een feestje, of zeg maar gerust: FEEST! Meevaren tijdens de beroemde Canal Parade door de grachten van Amsterdam met schitterend weer, wie wil dat nou niet?! Dit was voor ons een fantastische mogelijkheid om de Roze Dagbesteding te promoten. Onze boot viel zeker in de smaak. Op  de muziek van popgroep Madness, The Weathergirls en "Singing in the rain" hebben we danspasjes en theatrale bewegingen ingestudeerd met regenboogparaplu's. We waren een ware attractie! Onze boot nummer 20 trok ook op AT5 de nodige aandacht. Onze prachtige roze vlag met de tekst 'NIEUW BIJ CORDAAN: Roze Dagbesteding' was een aantal keer langdurig in beeld.”

Over Roze Dagbesteding
Speciaal voor ouderen (55+-ers) met een LHBTI+-achtergrond biedt Cordaan sinds kort creatieve dagbestedingsactiviteiten aan in Atelier De Buren bij Cordaan-locatie Het Spaarnhout. Het idee is om op een laagdrempelige manier met gelijkgestelde mensen in contact te kunnen komen. Met Roze Dagbesteding zorgen we ervoor dat ouderen met een LHBTI-achtergrond elkaar kunnen ontmoeten en samen aan de slag kunnen met gezellige en creatieve activiteiten.

Waar?
Atelier De Buren in Cordaan-locatie Het Spaarnhout, Revaleiland 4, 1014 ZG, Amsterdam

Wanneer?
Elke dinsdag van 11.00 uur tot 18.30 uur

Deel deze pagina