Nieuwe tentoonstelling Outsider Art Galerie

donderdag 13 oktober 2016

Aanstaande zaterdag opent de nieuwe tentoonstelling van de Outsider Art Galerie in de Hermitage, Neerlandiaplein 1 (tegenover de Van Limmikhof). Het programma voor de opening start met een ontvangst om 15.00 uur, een openingswoord van Cathelijne Broers (directeur Hermitage Amsterdam) en een toelichting van Tine Veldhuizen (directeur Special Arts). De feestelijke opening eindigt om 17.00 uur.

Van 15 oktober 2016 tot 15 januari 2017 wijdt de Outsider Art Galerie haar nieuwe expositie aan werk van de winnaars van de Special Award 2015. De Special Award is dé driejaarlijkse landelijke beeldende kunstwedstrijd voor kunstenaars met een handicap. Uit meer dan 250 deelnemende kunstenaars zijn vijf winnaars geselecteerd. Van de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs, van de jong talentprijs en van de publieksprijs zijn diverse werken in de galerie te zien, zowel oud als nieuw. Ook de door hen ingezonden werken voor de Award worden getoond. In de artotheek wordt bovendien - onder meer- werk van genomineerde artiesten geëxposeerd.
 
Zie voor meer informatie de flyer over de tentoonstelling of kijk op Facebook: www.facebook/outsiderartgalerie/ateliers/artotheek

Deel deze pagina