Mini Milkshake Festival: Arjen neemt vast een kijkje

dinsdag 24 juli 2018

Op vrijdag 27 juli, aan de vooravond van het Milkshake Festival, vindt het jaarlijkse Mini Milkshake Festival plaats voor cliënten van Cordaan, Philadelphia en andere zorgorganisaties. Het festival viert - net als haar grote broer Milkshake - diversiteit en liefde. Het wordt een middag vol muziek, verrassende DJ's, kleurrijke dansers, diverse activiteiten en heerlijk eten en drinken.

Mini Milkshake wordt georganiseerd door de For all who love Foundation. Deze stichting heeft als doel meer tolerantie en acceptatie te genereren voor mensen die buiten het doorsnee-plaatje vallen in de samenleving met betrekking tot seksuele geaardheid, religie, levensvisie, verschijning, beperking, politieke voorkeur of afkomst. Zij pleit voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar.

Arjen Pits nam vast een kijkje op het festivalterrein van de Westergasfabriek. In zijn vlog legt hij uit wat Mini Milkshake is, hoort van de organisatie wat er allemaal te beleven valt, en krijgt een primeur over een speciale gast... Bekijk hier de vlog van Arjen.

Cliënten van Cordaan, Philadelphia en andere zorgorganisaties kunnen zich nog aanmelden via hhendriks@cordaan.nl. Wie er niet bij kan zijn volgt ons op Facebook: na het festival volgt nog een vlog van Arjen over het festival zelf.

Deel deze pagina