MET SUIT SUPPLY NAAR VOLENDAM... EINDELOOS MOOI

dinsdag 23 augustus 2016

Suit Supply, een hele goede partner van Cordaan met betrekking tot Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Suit Supply verrast mensen....!

Donderdag 18 augustus was het dan zover, ons uitje naar Volendam, geregeld door Hans Hendriks en gefaciliteerd door firma Suit Supply (bekende herenkleding winkelketen).
De dag begon stralend, eindelijk mooi zomerweer, en bij binnenkomst van de jonge "good looking" 14 medewerkers van Suit Supply kon de dag voor onze 21 cliënten niet meer stuk en zat de stemming er meteen in.
Met z'n allen in een grote touringcar begonnen we met een landelijke rit door de polder begeleid met uitleg van onze chauffeur Frans.
Vlak bij Volendam werd deze toeristische route aangevuld met een aromatische traktatie van een tractor met mest die vlak voor ons de weg op draaide.
                       Aangekomen op de Simonehoeve wachtte ons een warm ontvangst van het personeel in klederdracht en werden we begeleid naar de koffie.
Na de koffie en de fantastische uitgebreide lunch volgde het toppunt van de dag. Een massale verkleedpartij waarbij iedereen in volendams kostuum werd gehesen om als echte volendammers op de groepsfoto gezet te worden.
Dit was nog niet alles, fijn in kostuum kregen we nog uitleg over kaas maken en een spannende demonstratie klompen maken. Vervolgens snel de kleding uit om als toetje kaas te mogen proeven en natuurlijk als belangrijke afsluiting het bezoek aan de souvenirwinkel.
Om half 4 reden we voldaan van de Simone weg. Bij thuiskomst moesten onze cliënten met heel veel moeite afscheid nemen van hun mooie, jonge en vooral enthousiaste begeleiders van Suit Supply.
 
 
Suit Supply, Hans Hendriks en Frans de chauffeur enorm bedankt
Namens de dagbesteding voor ouderen VGZ Gerrie Knetemannlaan 160
Nona en Irma
 
 
 
 

Deel deze pagina