Maak het thuis gezellig met de Borrelbox van Bijzonder Amsterdams

donderdag 21 januari 2021

Heeft u binnenkort een online (nieuwsjaars)borrel met vrienden, collega’s, familie? Maak deze dan compleet met de Borrelbox van Bijzonder Amsterdams! De box is met grote zorgvuldigheid samengesteld, bestempeld en ingepakt in mooi papier door onze cliënten. U kunt uzelf de box natuurlijk ook gewoon cadeau doen tijdens een avondje Netflix.

Wat zit er in de Borrelbox?
De Borrelbox is gevuld met snacks, chips, dipjes met tapenade of truffelmayo en olijven. U kunt kiezen voor het wijnpakket (met wijn of prosecco), het bierpakket of het alcoholvrije frisdrankpakket. In de box vindt u ook een groot en klein schaaltje, handgemaakt door de cliënten van het Keramiek Atelier. Handig voor de sausjes en gezellig voor op tafel.

Bestellen, afhalen of laten bezorgen
De box is vanaf €20,- bij afhalen. Versturen kan ook, dan komt er €7,25 aan verzendkosten bij per box. Stuur een mailtje naar info@bijzonderamsterdams.nl. Vermeld in uw mail het volgende:

- Uw naam, adres en telefoonnummer
- Het gewenste aantal borrelboxen
- Het type Borrelbox(en): wijn, prosecco, bier, fris
- Eventuele andere wensen

Afhalen bij:
Bijzonder Amsterdams
Zwanenburgwal 206
1011 JH Amsterdam

Over Bijzonder Amsterdams
Bijzonder Amsterdams staat voor bijzondere producten, bijzonder goed gemaakt, door bijzondere Amsterdammers. Amsterdammers met een verstandelijke beperking die niet beperkt zijn in hun creativiteit en werklust en gewoon doen wat ze heel goed kunnen: mooie producten maken. Wilt u meer weten over Bijzonder Amsterdams en de producten die we maken en verkopen? Kijk dan op: https://www.cordaan.nl/bijzonder-amsterdams

Deel deze pagina