Leden gezocht: Zet je deskundigheid in voor de Centrale Cliëntenraad van Cordaan!

vrijdag 21 april 2023

Opkomen voor de belangen van álle cliënten van Cordaan? Wil je maandelijks in gesprek over verschillende onderwerpen binnen de organisatie, en met de Raad van Bestuur? Word dan lid van de Centrale Cliëntenraad van Cordaan (CCC). Denk je dat iemand anders binnen de lokale raad ook geschikt is? Geef deze oproep dan door!

Hoe dichter de medezeggenschap op de cliënten zit, des te beter. Opkomen voor hun belangen gaat immers het beste als je de mensen goed kent. Lokale en sectorale raden zijn daarom heel belangrijk. Tegelijk kan het interessant zijn om de daar opgebouwde kennis breder binnen Cordaan in te zetten door lid te worden van de CCC.

Thema’s die heel Cordaan aangaan
Want er is genoeg te bespreken. Of het nou gaat om de strategische koers van Cordaan, een nieuw contract met een grote cateraar voor het eten in verpleeghuizen of bijvoorbeeld om het gebruik van technologische innovatie binnen de zorg: het zijn Cordaanbrede onderwerpen die in de CCC aan bod komen en waar we als medezeggenschap een verschil kunnen maken.

Bijeenkomsten
Daarvoor komen we regelmatig bij elkaar. De CCC vergadert één keer per maand, waarbij ook de Raad van Bestuur een deel van de bijeenkomst aansluit. Daarnaast spreken we elk half jaar de leden van de Raad van Toezicht van Cordaan, om met hen over een vooraf gekozen onderwerp van gedachten te wisselen.

Contact
Ben je geïnteresseerd om je opbouwde kennis binnen Cordaan ten goede te laten komen aan de CCC? Of wil je eerst een keertje komen kijken bij een vergadering van de CCC, om te zien of het je bevalt? Stuur dan een e-mail naar dsajet@cordaan.nl en dan nemen we snel contact met je op.

We kijken uit naar je reactie!

Daan Sajet
Voorzitter CCC

 

 

Deel deze pagina