Jaarverslag Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) 2015

dinsdag 19 juli 2016

Het Jaarverslag Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) 2015 is vanaf vandaag in te zien op onze website. Geriatrische revalidatiezorg is voor Cordaan geen nieuw terrein.

Al vele jaren bieden wij revalidatiezorg aan cliënten die herstellen na bijvoorbeeld een val, beroerte of ziekteperiode. Wij bieden dit in vier van onze locaties, die gespecialiseerd zijn in deze vorm van zorg en behandeling: De Die in Noord, Berkenstede in Diemen, Hof van Sloten (voorheen Slotervaart) in Amsterdam Nieuw West, en In het Zomerpark in Nieuw Vennep.
Geriatrische revalidatiezorg is sterk in ontwikkeling. Het is een zeer specifieke tak van sport binnen de zorg, met geheel eigen kenmerken, mogelijkheden, wensen en eisen.

Terugblikken en vooruitkijken
In ons Jaarverslag tonen we onze resultaten aan de hand van cijfers en laten deze leven middels verhalen van onze cliënten en medewerkers. Dit jaarverslag is een reflectie op het afgelopen jaar. Waar mogelijk laten we de ontwikkelingen van 2015 zien ten opzichte van eerdere jaren. Klik op onderstaande link om het Jaarverslag te lezen.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina