Hoe en wat: verhuizen naar een Amsterdams verpleeghuis

donderdag 6 augustus 2020

Wilt u weten wat er allemaal bij een verhuizing naar het verpleeghuis komt kijken? Download dan de informatiefolder ‘Hoe en wat: Verhuizen naar een Amsterdams verpleeghuis.’ In deze brochure maakt u kennis met de verschillende stappen van het verhuisproces. Speciaal voor de oudere Amsterdammer die in aanmerking komt voor een plek in het verpleeghuis.  

Een verhuizing naar het verpleeghuis is een grote en spannende gebeurtenis. In deze brochure komen de verschillende stappen van het verhuisproces uitgebreid aan bod. Vanaf het moment dat er wordt gesproken over een mogelijke opname tot en met het aanvragen van een Wlz-indicatie. En vanaf de plaatsing op een wachtlijst tot en met het wennen aan de nieuwe woon- en leefomgeving. Bijzonder aan deze folder is dat de informatie vanuit een stedelijk perspectief is opgeschreven en niet vanuit een specifieke zorgorganisatie. De brochure vertelt zodoende een breed gedragen verhaal waar oudere Amsterdammers hun voordeel mee kunnen doen.  

U kunt de folder downloaden op: https://www.sigra.nl/folders-verhuizen-naar-een-verpleeghuis.

Klik hier voor de Engelstalige versie

Deze folder is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen zorgorganisaties Amsta, Amstelring, Cordaan, Cliëntenbelang Amsterdam, Evean, Zonnehuisgroep Amstelland, Zorggroep Amsterdam Oost.

 

Deel deze pagina