Hernieuwde samenwerking Cordaan en Vegro in regio Amsterdam

maandag 29 mei 2017

Cordaan en Vegro hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Afgelopen dinsdag hebben Ronald Schmidt, lid raad van bestuur bij Cordaan, en René Kamerbeek, algemeen directeur van Vegro, het contract ondertekend. De grootste thuiszorgorganisatie van Amsterdam heeft wederom voor Vegro gekozen als leverancier van hulpmiddelen aan haar cliënten. Ook zal Vegro de komende jaren de Cordaan Zorgwinkels, momenteel vier, in de samenwerking met Cordaan exploiteren.

Cordaan en Vegro versterken elkaar in het aanbieden en uitvoeren van passende zorg en hulpmiddelen voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. In het partnerschap tussen de twee organisaties staat de klant centraal en gaat alle aandacht uit naar optimale zorg en ondersteuning bij het bereiken van de gewenste kwaliteit van leven.
 
Onlangs heeft Vegro de eerstelijns ergotherapeuten van Cordaan al voorzien van tassen met hulpmiddelen die direct ingezet worden voor de zelfredzaamheid van cliënten. Om het bestelgemak te vergroten stelt Vegro aan de medewerkers van Cordaan een app ter beschikking. Dat spaart aanzienlijke tijd, die weer ten goed komt aan de cliënt. En ook de komende jaren worden verdere initiatieven rond onder andere dementie en revalidatie gezamenlijk uitgerold.
 
Vegro heeft als landelijk leverancier van hulpmiddelen binnen de hulpmiddelenmarkt haar eigen visie op de zorg. Niet het systeem dat bedacht is, maar de klant staat bij Vegro centraal. Met de regionale, klantgerichte aanpak staan de medewerkers van Vegro dichtbij de klant.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina