Gewone spullen zijn er al genoeg!

maandag 1 oktober 2018

Bijzonder Amsterdams laat zich zien op de VT Wonen&Design beurs!

Omringt door topmerken als Eigen Huis & Interieur, Pilat&Pilat, Studio Henk en Castelijn, heeft Bijzonder Amsterdams een plekje weten te veroveren op de leukste woonevenement  van Nederland. De mooiste producten van Bijzonder Amsterdams zijn van 2 t/m 7 oktober te bewonderen op de VT Wonen & Design beurs. Onder leiding van Projectmanager Jolita Klepper presenteert Bijzonder Amsterdams op de beurs meubels uit de palletlijn en het nieuwe servies: ‘de ziel van de maker’.
 
Bijzonder Amsterdams, een label en conceptstore van Stichting Cordaan, is ontstaan vanuit de missie om grotere maatschappelijke zichtbaarheid te creëren voor de makers en hun talenten. Bijzonder Amsterdams zet zich in om de talenten van de maker te ontwikkelen om zo de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. De producten staan voor vakmanschap. Alles wordt handgemaakt wat kwalitatief hoogstaande producten oplevert met een persoonlijk tintje. Bijzondere producten gemaakt door bijzondere mensen.
 
Wat Bijzonder Amsterdams te bieden heeft is te bewonderen in de RAI Amsterdam, op stand 11-010 op de VT Wonen&Design beurs.

Deel deze pagina