Geslaagde 'Open Dag' op Boerderij Landlust

vrijdag 12 mei 2017

Woensdag 10 mei hebben de begeleiders en deelnemers van boerderij Landlust een fijne middag georganiseerd met als doel bekendheid te geven aan Landlust voor ouders/verzorgers van Landlust, bezoekers van het Diemerbos en bewoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen.

Er was informatie over de activiteiten die dagelijks op Landlust worden uitgevoerd. Horeca had heerlijke brownies gebakken die onder het genot van een drankje op ons terras genuttigd konden worden. Het zonnetje was present zodat iedereen met een vrolijke lach langs de kraampjes kon gaan. De deelnemers van creatief en autisme hadden bijvoorbeeld aardewerk en ansichtkaarten gemaakt. Plantenbakjes en planten waren te bewonderen op de kwekerij.

De reacties van bezoekers waren veelal verrassend. 'Wat een fijne locatie om te verpozen en samen met cliënten een aangename dagbesteding te hebben'.

Het was de eerste keer dat alle afdelingen zo'n middag hebben georganiseerd. Dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Hartelijk dank aan iedereen die zich heeft ingezet deze middag.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina