Ervaringsdeskundige Perez Dalloe ambassadeur ‘Bijzonder Amsterdams’

vrijdag 25 mei 2018

Ervaringsdeskundige Perez Dalloe is de nieuwe ambassadeur van ‘Bijzonder Amsterdams’. ‘Bijzonder Amsterdams’ staat voor unieke producten die gemaakt zijn door Amsterdammers met een beperking.

Perez vertelt: ‘Ik ben ambassadeur van ‘Bijzonder Amsterdams’ geworden omdat ik het belangrijk vind dat iedereen een zinvolle plek krijgt in de samenleving. Dat iedereen volwaardig mee kan doen en trots kan zijn op het werk wat ze doen. Daar maak ik me, net als ‘Bijzonder Amsterdams’, hard voor. Ik zet me dan ook graag samen met ‘Bijzonder Amsterdams’ hiervoor in.’
 
Op 22 mei werd het ambassadeurschap officieel bekrachtigd door het ondertekenen van de gemaakte afspraken over het ambassadeurschap door Yvonne Wilders (Raad van Bestuur Cordaan) en Perez Dalloe.
 
Kijk op https://www.cordaan.nl/bijzonder-amsterdams wat ‘Bijzonder Amsterdams’ allemaal in huis heeft. Voor meer informatie over ervaringsdeskundigheid van mensen met een verstandelijke beperking kun je contact opnemen met Perez (06 184 06 631) of ED@cordaan.nl.

Deel deze pagina