Duofiets voor 'In het Zomerpark'

vrijdag 7 april 2017

Twee jaar geleden startte woon- en zorgcentrum 'In het Zomerpark' met het project 'Sportimpuls, Nieuw Vennep in Beweging', een samenwerking met onder andere Sportservice Haarlemmermeer en Fitcenter Nieuw Vennep. Duco Bauwens (Nederland in Beweging) gaf destijds in 'In het Zomerpark' de aftrap met een beweegsessie. In de twee jaar die volgden zijn - ook in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation - prachtige activiteiten ontplooid, waaronder een geheel vernieuwde beleef- en beweegtuin. De nieuwste aanwinst is een duofiets!

Op dinsdag 4 april is de fiets door wethouder Sport van de Haarlemmermeer Adam Elzakalai feestelijk in gebruik genomen. Bewoner Piet van Lierop gaf hiervoor het startsignaal door op een scheidsrechtersfluitje te blazen. Samen met Henk ter Braake - bezoeker van de dagbesteding - fietste de wethouder op de duofiets onder de confetti door.

Lees het artikel hieronder uit het Haarlems Dagblad en het Witte Weekblad over de feestelijke start van het gebruik van de duofiets.

Houdt u van fietsen en heeft u belangstelling voor onze duofiets? Wij zijn nog op zoek naar fietsvrijwilligers! Stuur een mail naar mklomp@cordaan.nl of bel naar (0252) 363 200 voor meer informatie.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina