Digitaal Jaarbeeld 2017: klikken, lezen, delen!

maandag 3 september 2018

Vanaf begin augustus is het digitale jaarbeeld van Cordaan over 2017 te bekijken op onze website. Met dit interactieve jaarbeeld visualiseren we aan de hand van de thema’s Samenwerking, Diversiteit, Innovatie en Kwaliteit (die de basis vormen voor de pijlers in Koers 2020) meer dan veertig onderwerpen en de belangrijkste cijfers in een aantrekkelijke, duurzame infographic.

U ziet welke stappen Cordaan zet op het gebied van innovatie binnen ons zorgaanbod, met welke organisaties we samenwerken in de stad, op welke manier we de kwaliteit van onze zorg en begeleiding borgen en hoe we kleur geven aan diversiteit binnen onze organisatie. Het overzicht is uiteraard niet volledig, maar geeft een gedegen indruk van Cordaan in 2017 en verder.

Alle onderwerpen zijn aanklikbaar, en linken via een korte introtekst naar artikelen, websites, nieuwsberichten en video’s die een goed beeld geven van 2017 en de huidige koers van Cordaan. Ook op mobiele telefoon en tablet is het jaarbeeld goed te bekijken.

Bekijk hier het interactieve Jaarbeeld 2017.


Enthousiast geworden? Delen mag! Dat kan via LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+. De sociale media icoontjes vindt u onder aan het jaarbeeld.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina