De nieuwe Corso gaat over Wat draag jij graag? Met Outfits & Tips

maandag 19 september 2022

De nieuwe Corso gaat over kleding en mode. Corso-lezers laten zien wat zij graag dragen, we namen een kijkje bij Mini Milkshake en Juan en Maria vertellen over hun werk met tweedehandskleding bij Magnolia. Maar deze Corso staat ook boordevol tips: Rudy laat zien hoe je kleding mooier kunt maken, je krijgt tips waar je tweedehandskleding kunt kopen of kleding kunt ruilen, en hoe je jouw kledingkast goed kunt ordenen.

Bea is deze keer de gastredacteur. Zij vertelt: 

'Ik ben mijn hele leven al met mode bezig. Niet dat ik zelf veel kleding heb. Maar ik let op kleding van anderen, de stijl. Om naar te kijken en van te leren.'

Bea heeft voor de Fashion Week kleding ontworpen samen met Duran Lantink, een bekende kledingontwerper. Ze vertelt er alles over in deze Corso!

Klik hier om de Corso te lezen

Corso is het blad voor mensen met een verstandelijke beperking en biedt een schat aan informatie over Cordaan. Het blad is bestemd voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking. Het komt vier keer per jaar uit. Corso bestaat uit een aantal vaste rubrieken, die vooral gaan over wonen, werken en vrije tijd.

 

 

Deel deze pagina