Coronamaatregelen per 2 mei opgeheven voor heel Cordaan

maandag 4 april 2022

Na twee jaar is het dan eindelijk zover: vanaf maandag 2 mei vervallen de coronamaatregelen binnen heel Cordaan. Dit betekent dat medewerkers en bezoekers géén mondneusmasker meer hoeven te dragen, er géén 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden en bijeenkomsten voor medewerkers/bewoners/mensen van buiten de organisatie weer als vanouds plaats kunnen vinden.

Twee jaar lang hebben we met z’n allen ons best gedaan om te zorgen voor een zo veilig mogelijke omgeving voor onze cliënten, onze collega’s, familie, vrienden en onszelf. Corona heeft voor veel heftige, schrijnende en verdrietige momenten gezorgd. Tegelijkertijd hebben we ook veel geleerd van deze periode, waren er ontzettend veel mooie initiatieven om elkaar te helpen, ontstond er een gevoel van saamhorigheid en bezinning. Op dit moment is de situatie binnen Cordaan stabiel, het aantal coronabesmettingen is laag, influenza lijkt over de piek heen en het ziekteverzuim onder zorgmedewerkers neemt af.

- Handhygiëne blijft belangrijk, daarom blijven de desinfectiezuilen bij de ingang van onze locaties staan. We vragen alle bezoekers om bij binnenkomst uw handen te blijven desinfecteren.
- Het dragen van een mondneusmasker is vrijwillig, iedereen die zich daar fijner bij voelt kan een mondneusmasker blijven dragen.

Deel deze pagina