Cordaan op wijk-jaarmarkt in West

dinsdag 13 september 2016

De jaarlijkse markt in Geuzenveld is een druk bezocht evenement voor jong en oud. Bewoners en medewerkers van de Geuzenhoek en de Bazelhof beheerden afgelopen zaterdag vier van de 300 kramen rond het Lambertus Zijlplein en het Kruisherenpad.

De jaarlijkse markt in Geuzenveld is een druk bezocht evenement voor jong en oud. Bewoners en medewerkers van de Geuzenhoek en de Bazelhof beheerden afgelopen zaterdag vier van de 300 kramen rond het Lambertus Zijlplein en het Kruisherenpad. Het mooie weer hielp mee om de jaarmarkt tot een groot succes te maken. In de vrolijk versierde kramen van Cordaan werden artikelen uit de ateliers van het Leerwerkbedrijf verkocht. Het nieuwe label voor de mooie producten van de Houtwerkplaats, het Textielatelier en het Keramiekatelier, 'Bijzonder Amsterdams', kon op veel belangstelling rekenen.

Marktbezoekers konden bij de Cordaankramen naar muziek luisteren, informatie krijgen over onze organisatie of het Cordaan-kwartetspel spelen.
Cordaan was onder de vlag van de wijkcampagne ‘Zorg voor elkaar’ dit jaar mede-organisator van de jaarmarkt. Wethouder Achmed Baâdoud sprak zijn waardering uit voor de manier waarop Cordaan actief een rol speelt bij buurtactiviteiten, zoals nu deze jaarmarkt. Een dergelijk festijn zorgt natuurlijk voor veel gezelligheid in de wijk, en verbinding tussen de buurtbewoners.
 

Deel deze pagina