Cordaan in Beeld 2018: klikken, lezen, delen!

dinsdag 23 april 2019

Hoeveel vrouwen zijn er in dienst bij Cordaan? En hoeveel mannen? Hoe oud is de oudste vrijwilliger ? Hoe gaat het met de studenten die in De Buitenhof wonen? En wat is eigenlijk Triple C? Cordaan in Beeld geeft een aantrekkelijk digitaal overzicht van de stappen die Cordaan in 2018 heeft gezet op het gebied van grenzen doorbreken, diversiteit, innovatie en kwaliteit.

Door op de gifjes van deze thema’s te klikken komt u bij belangrijke ontwikkelingen en leuke onderwerpen. Elke afbeelding is aanklikbaar. Via een kort stukje tekst, wordt u doorgelinkt naar artikelen, websites, nieuwsberichten en video’s. Ook de belangrijkste jaarcijfers worden weergegeven.

Het overzicht is uiteraard niet volledig want er gebeurt nog veel meer. Maar met dit overzicht creëren wij een gedegen beeld van Cordaan in 2018.

Bekijk hier Cordaan in Beeld 2018. Ook op een mobiele telefoon en tablet is Cordaan in Beeld goed te bekijken. Ziet u een onderwerp dat u aanspreekt? Delen mag! Dit kan via de icoontjes Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

We wensen u veel leesplezier!

Deel deze pagina