Cliënten van Cordaan te zien in het tv programma 'Maatjes gezocht'

dinsdag 17 oktober 2017

Vanaf vanavond 17 oktober zendt NH Nieuws het zesdelige programma "Maatjes gezocht" uit. In dit programma staat het thema maatjes centraal. In elke aflevering is een portret van een maatjeskoppel te zien.
Vanaf vanavond 17 oktober zendt NH Nieuws het zesdelige programma "Maatjes gezocht" uit. In dit programma staat het thema maatjes centraal.  In elke aflevering is een portret van een maatjeskoppel te zien. Ook gaat presentatrice Tatum Dagelet op bezoek bij mensen die zelf op zoek zijn naar een maatje. Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers. Vijf van onze VGZ cliënten doen mee aan dit programma en hebben een oproep geplaatst. Dit zijn cliënten van de Gerrie Knetemannlaan, De Gooyer en Berkenstede. Maatjes gezocht is gemaakt in samenwerking met het Oranje Fonds.

Vanaf vanavond is de wekelijkse aflevering te zien bij NH Nieuws om 18:19 uur, 20:19 uur en 22:19 uur en de aflevering wordt de volgende dag om de twee uur herhaald vanaf 10:19 uur tot 17:00 uur. Vanaf maandag 23 oktober zijn de afleveringen ook wekelijks te zien bij AT5 om 16:40 uur, 17:40 uur, 19:40 uur, 21:40 uur en 23:40 uur. Kijkers van het programma kunnen zich opgeven via de website http://www.maatjesgezocht.nl en natuurlijk ook via onze eigen vrijwilligerswebsite: https://vrijwilligers.cordaan.nl.

 

Deel deze pagina