Catering van het Land winnaar Ei van Columbus

maandag 23 september 2019

Afgelopen donderdag 19 september jl. vond de 4e uitreiking van het Ei van Columbus plaats. Het Ei van Columbus is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Leerwerkbedrijf van Cordaan. Het Ei gaat naar het bedrijf met de meest bijzondere en inspirerende leerwerkplek voor mensen met een arbeidshandicap.

Catering van het Land ging er met de prijs vandoor. De jury was van oordeel dat dit bedrijf zich met hart en ziel inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor oprichter Bruck Goede is het heel belangrijk om binnen zijn bedrijf mensen met een beperking werk te bieden. Ze zijn een onmisbare onderdeel van het bedrijf. Goede heeft zelf ooit een Wajong uitkering gehad. De uitreiking is gehouden op de spiksplinternieuwe locatie van de Internationale School AICS in Amsterdam Zuidoost. De andere genomineerden waren:

  • Artis
  • Media cafe
  • Makro
  • Catering van het Land
  • PK Waterbouw
     

De jury werd gevormd door Perez Dalloe en Abdullahi EL Kartaoui (ervaringsdeskundige met een licht verstandelijke beperking), Vincent Koerse (operationele manager bij AICS en voormalig winnaar Ei van Columbus 2018) en Peter van Diemen (voorzitter van de jury).

Deel deze pagina