Buurtgenoten gezocht voor burendag De Werf

vrijdag 12 augustus 2016

De Werf is een woon- en werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking midden in een woonwijk in Amsterdam Noord. Omdat wij graag een goede band hebben met onze buren organiseren we op zaterdag 24 september een buurtfeest waaraan iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd, handicap, geaardheid of achtergrond. Voor deze feestelijke dag zoeken we buurtgenoten die willen meedenken, mee-organiseren en meedoen.

Deze feestelijke dag valt samen met de landelijke burendag. We werken hierbij graag samen met onze buren en buurtorganisaties zoals SPIN, Combiwel en huurdersvereniging het Hogeland.
Het doel is heel simpel: samen zijn, samen organiseren en samen beleven! We organiseren bijvoorbeeld sportieve activiteiten op het Cruijff Court, optredens van de Fanfare van Plezier met het Waterlandorkest, kinderactiviteiten, ritjes met de paardentram en een kleine markt met locale en handgemaakte producten.

Heeft u goede ideeën? Denkt u graag mee over hoe we deze burendag tot een groot succes kunnen maken? Of wIlt u meehelpen met het opbouwen of aankleden van het terrein?

Bel of mail dan voor aanmelding of meer informatie met:
Monique Carpay: 06 527 17 481, mcarpay@cordaan.nl
Erna Ammeraal:  06 507 45 012, eammeraal@cordaan.nl

Zien we u ook, de 24e?

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina