Bouw aan De Ruijterkade

woensdag 14 september 2016

Wanneer u het Havengebouw een bezoek brengt is de volgende informatie wellicht voor u van belang. Met ingang van 19 september is de situatie voor het stallen van fietsen gewijzigd. De huidige fietsenrekken tussen de doorgaande weg en de parkeerplaats van het Havengebouw zijn niet meer te gebruiken.

foto: Gemeente Amsterdam

Wanneer u het Havengebouw een bezoek brengt is de volgende informatie wellicht voor u van belang.
Met ingang van 19 september is de situatie voor het stallen van fietsen gewijzigd. De huidige fietsenrekken tussen de doorgaande weg en de parkeerplaats van het Havengebouw zijn niet meer te gebruiken.
Een alternatief voor het stallen van fietsen treft u via het onderstaande link, bij het Centraal Station, direct naast onze gebouw. Het fietsenplatform aan de IJzijde (ten westen van CS) is de dichtstbijzijnde fietsenstalling en is gratis.
 
Zie ook: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/fiets/fietsparkeren/centraal-station/
 
De Gemeente Amsterdam en BAM zijn voornemens om fietsenrekken ook aan de overkant van de weg (Droogbak) te plaatsen. In het bijgevoegde informatieblad leest u alles over de bouw aan De Ruijterkade. 
 
Mocht u vragen hebben over de bouw of andere vragen hebben, neem gerust contact op met de uitvoerder van het project via bas.snoeker@bam.nl.

Deel deze pagina