Bestuursvoorzitter Eelco Damen vertrekt bij Cordaan

donderdag 19 april 2018

Bestuursvoorzitter Eelco Damen vertrekt bij Cordaan Eelco Damen verlaat Cordaan eind 2018. Na 21 jaar sturing te hebben gegeven aan de Cordaan-organisatie wil hij ruimte in zijn leven maken voor nieuwe activiteiten.

"Ik ga weg bij Cordaan met een blij en trots gevoel", vertelt hij. "Er staat een organisatie die van grote betekenis is voor de zorg aan kwetsbare bewoners in Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer en het Gooi. Cordaan is financieel en kwalitatief solide en beschikt over een goed innovatief vermogen. Hiervoor heb ik mij, samen met mijn directe collega's en zeker ook met al onze zorgmedewerkers, al die jaren met hart en ziel ingezet.

De Nederlandse zorgsector gaat een nieuwe fase in. Het is goed om nu een nieuwe generatie bestuurders aan het roer te zetten".

Mariëlle Rompa, voorzitter Raad van Toezicht Cordaan: “We zijn Eelco dankbaar voor wat hij meer dan twee decennia voor de Cordaan-organisatie en voor de zorgsector in brede zin heeft betekend. Het tekent hem dat hij Cordaan ruim de tijd geeft voor deze zorgvuldige gang van zaken. Wij zullen op korte termijn de nodige stappen zetten die zorgdragen voor de continuïteit binnen de Raad van Bestuur van Cordaan".

Deel deze pagina