Amsterdam Light Festival: vaar mee met de Ilje!

vrijdag 1 december 2017

Van 30 november tot en met 21 januari dient het historische centrum van Amsterdam als uniek decor voor het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit internationale licht- en waterfestival kunt u een mooie, exclusieve rondvaart maken langs alle lichtkunstwerken met onze rondvaartboot Ilje.

Het Amsterdam Light Festival heeft als thema dit jaar 'Existential', en is een winterlichtfestival voor alle leeftijden. Met 'Existential' wil het festival bezoekers op een positieve manier stimuleren om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt.

Vertrektijden
Maandag t/m vrijdag met uitzondering van de feestdagen:

  • 17:00 – 18:30 uur: vaart met erwtensoep
  • 18:30 – 20:00 uur: vaart met warme chocolademelk

Wie kunnen mee varen?
Cordaan zorglocaties, externe zorglocaties, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Per vaart is er plek voor 18 gasten en maximaal 2 vaste rolstoelgebruikers. Er is een lift om cliënten veilig aan en van boord te helpen.

Wat kost een vaart?

  • Cordaan (zorg)locaties: € 200,-
  • Externe (zorg)locaties: € 250,-
  • Zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers: € 17,- p.p.

Aanmelden Cordaan (zorg)locaties
Stuur een e-mail naar rondvaart@cordaan.nl. Vermeld met hoeveel cliënten u komt, maximaal 18 mensen en 2 rolstoelgebruikers. Naam locatie, naam hoofdboeker, e-mailadres, telefoonnummer (overdag) en kostenplaats van de betreffende locatie. Zonder deze gegevens kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen.

Aanmelden overige zorglocaties
Stuur een e-mail naar rondvaart@cordaan.nl. Vermeld met hoeveel cliënten u komt, maximaal 18 mensen en 2 rolstoelgebruikers. Naam, adres, postcode en woonplaats locatie. Naam hoofdboeker, e-mailadres, telefoonnummer (overdag). Zonder deze gegevens kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen.

Aanmelden zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers
Stuur een e-mail naar rondvaart@cordaan.nl. Vermeld het aantal personen, naam, adres, postcode en woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer (overdag). Geef ook aan of er vaste rolstoelgebruikers bij zitten (max 2.) Zonder deze gegevens kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen.

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina