Nieuws overzicht

Resultaat 1 - 10 van 227
 • VVD kamerlid Sophie Hermans loopt mee in de wijk

  Op vrijdag 8 december meldt VVD Tweede Kamerlid Sophie Hermans zich om 7.00 uur bij het wijkteam Spaarndammerbuurt. Doel van dit bezoek is een dagdeel meelopen om met eigen ogen te zien en te ervaren wat wijkzorg is.

  maandag 11 december 2017

 • Nieuw product van LifeWise

  Afgelopen voorjaar is het methodisch kader LifeWise geïntroduceerd. LifeWise richt zich op de begeleiding van LVB-cliënten met bijkomende complexe problematiek in de grote stad. Speciaal voor cliënten is er een kaart ontwikkelt die bondig in beeld brengt hoe het methodisch kader werkt. Deze uitlegkaart ondersteunt begeleiders in het contact met hun cliënten.

  maandag 11 december 2017

 • Amsterdam Light Festival: vaar mee met de Ilje!

  Van 30 november tot en met 21 januari dient het historische centrum van Amsterdam als uniek decor voor het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit internationale licht- en waterfestival kunt u een mooie, exclusieve rondvaart maken langs alle lichtkunstwerken met onze rondvaartboot Ilje.

  vrijdag 1 december 2017

 • Portret Eberhard verschijnt plots bij De Boeg

  Mooi hoe onze burgemeester postuum nog hier en daar opduikt in de stad. Zoals bij onze locatie De Boeg aan de Hoofdweg die momenteel wordt verbouwd. Alsof hij de voortgang van deze verbouwing nauwlettend in de gaten houdt.

  maandag 27 november 2017

 • Opening De Buren vestiging Saskia van Uijlenburgkade 170

  Onder goedkeurend toezicht van wijkagent Alex van Amstel is vrijdagmiddag de derde vestiging van sociale buurthoreca-onderneming De Buren geopend. Yvonne Wilders (lid Raad van Bestuur Cordaan) verrichtte de opening met Joey en Remy. Samen met andere deelnemers werken zij in de keuken en de bediening van het café - restaurant.

  maandag 27 november 2017

 • 6e en 8e plaats voor Cordaan in landelijke Gastvrijheidszorg Awards

  Tijdens de Dag van de Gastvrijheid werden vorige week donderdag in het Beatrix Theater in Utrecht de landelijke Gastvrijheidszorg Awards uitgereikt. Twee locaties van Cordaan werden bekroond: De Diem behaalde de achtste plaats en De Marke De Meenthoek eindigde op de zesde plaats binnen de categorie Verpleging & Verzorging. Beide locaties behaalden 4 Sterren.

  vrijdag 24 november 2017

 • Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) bij Cordaan in beeld

  Wat bereiken onze cliënten met ons revalidatieaanbod? Wat zijn de ervaringen van onze cliënten?

  maandag 20 november 2017

 • Cordaanlezing 2017: zorgprofessional in frontlinie diverse samenleving

  Donderdagavond jl. kwamen zo’n 150 bezoekers af op de Cordaanlezing in De Hermitage in Amsterdam. Hoogleraren Halleh Ghorashi en Monique Kremer benaderden het thema “zorg in een diverse stad” vanuit hun eigen deskundigheid. De gemeenschappelijke deler in de lezingen was dat diversiteit in Amsterdam alleen maar groeit en voordelen te bieden heeft.

  maandag 13 november 2017

 • Museumnacht 4 november

  Kunstenaars, medewerkers en vrijwilligers geven rondleidingen door de Outsider Art Galerie en Ateliers tijdens museumnacht van 19:15 tot 22 uur. Je kunt je opgeven bij de infobalie bij de Hermitage. Tickets via: http://museumnacht.amsterdam/tickets/

  donderdag 2 november 2017

 • Sinterklaasactie stichting "Het Vergeten Kind”

  Stichting Het Vergeten Kind is van mening dat Sinterklaas voor ieder kind is.

  dinsdag 31 oktober 2017

Pagina's