Meubels van pallet en steigerhout

Onze houtwerkplaats staat garant voor stoere, robuuste en ambachtelijke producten. De pallets staan bij iedereen bekend als sloophout, maar wat als je dit sloophout nu zo bewerkt dat je er stoere kindermeubels van kunt maken, een natuurlijke balkonlijn of een toffe keukenlijn? Op de Houtwerkplaats kunnen ze dat!

In samenwerking met interieurarchitect; Joanne Zwart is onze palletlijn ontstaan.

 

De nieuwe Palletlijn

Gemaakt van oude pallets, die vakkundig worden gedemonteerd, en zorgvuldig worden gecontroleerd op bruikbaarheid en deugdelijkheid. Door vakmanschap en creativiteit verkrijgt het pallethout vervolgens een warme, degelijke en stoere uitstaling.

Alle Pallethouten meubels kunnen zowel blank, in de lijnolie, als in de artistieke 2 kleurenverftechniek worden besteld. U kunt zo zelf dus combineren met afwerktechnieken!

De vertrouwde Steigerhoutlijn

Steigerhout is zeer sterk en veerkrachtig. Na een zwaar leven in de steigers worden ze opnieuw gemachineerd, waarbij het belangrijk is dat niet te perfect te doen om het rustieke karakter van de planken te behouden.

Steigerhout is geschikt boor binnen en buitengebruik. Voor buitengebruik adviseren wij het prduct bij ons in de lijnolie te bestellen. Het product wordt dan eerst geolied voor het wordt geassembleerd.

Benieuwd onze houtproducten? Neem een kijkje in onze webshop.

Naar de webshop