Dagbesteding Berkenstede

Dagbesteding Berkenstede

  • Berkenplein 300, Diemen
  • 020 344 34 36

Dagbesteding voor ouderen

In het woonzorgcentrum Berkenstede vindt U dagbesteding voor Ouderen uit Diemen, Amsterdam en omgeving. Naast verschillende groepsactiviteiten kunt u door inzet van vrijwilligers en familieleden naast onze betrokken medewerkers de nodige individuele aandacht verwachten.

Wat is dagbesteding?

De dagbesteding  in Berkenstede helpt u om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. We ondersteunen u bij het behouden van een dagritme.

Misschien heeft u behoefte aan meer contact, of wacht u op opname in een verpleeghuis of u heeft geheugenproblemen. Dan is dagbesteding een passende oplossing. U heeft een zinvolle daginvulling en het ontlast de mantelzorger in de thuissituatie.

Welke activiteiten?

Dagbesteding Berkenstede heeft diverse activiteiten zoals zittend bewegen, yoga, bingo, bloemschikken, handwerken, een zangclub, een kookclub, een herensoos, internet café, computerles, biljart, spelletjes, geheugentraining. Maar ook buitenactiviteiten zoals wandelen, naar de markt bij mooi weer en ook het maken van uitstapjes hoort tot ons activiteiten aanbod. U kunt uit meerdere activiteiten per dag kiezen om aan deel te nemen.

Naast de dagbesteding in Berkenstede zijn wij actief met dagbesteding in het Huis van de Buurt in Diemen Zuid. Het Huis van de Buurt, gehuisvest in het Kruitvat, is 7 dagen per week open. U kunt hier als wijkbewoner terecht voor diverse activiteiten. Op woensdag en zondag zijn er activiteiten die extra geschikt zijn voor kwetsbare ouderen. U mag te allen tijde binnen lopen voor een vers kopje koffie en deelname of meer informatie.

Ziet u uw interesse er niet tussen staan? Meld het ons en wij gaan proberen dit te organiseren.

Meer informatie en aanmelden

De dagbesteding op Berkenstede is open van maandag tot en met vrijdag.

Tussen de middag kunt u kiezen voor een warme- of broodmaaltijd in ons restaurant. Is vervoer een probleem voor u om naar de dagbesteding te komen? Dan halen wij u op met het busje en brengen u natuurlijk ook weer thuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chantal de Jonge, participatiecoach Dagbesteding Berkenstede. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 15 63 59 45.

Contact

  • Bel 020 344 34 36

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 16:00 uur

  • Bezoekadres

    Berkenplein 300 | 1112 CL | Diemen

Bereikbaarheid

Berkenstede is goed bereikbaar met het OV. Tram 19 en bus 44 stoppen in de buurt.