Atelier De Buren Gooyer

Atelier De Buren Gooyer

  • Commelinstraat 67, Amsterdam
  • 06 34 34 10 90

Een plek voor ouderen die inspireert en stimuleert

Dit atelier ligt in de kleurrijke Dapperbuurt in Stadsdeel Oost. Het atelier heeft uitzicht op de levendige omgeving van de Dappermarkt. Met een eigen ingang aan de Commelinstraat.  In onze atelier staat ambacht en creativiteit centraal. Hier kunt u uw (oude) hobby oppakken of nieuwe hobby’s aanleren. Er staan bijvoorbeeld naaimachines en schildersezels, maar u kunt ook hout bewerken. Er zijn diverse materialen die uitnodigen om aan de slag te gaan.

Voor wie

De atelier de Gooyer is een plek voor ouderen van alle culturen. Mantelzorgers kunnen hier ook terecht voor advies en ondersteuning. Bij interesse om deel te nemen, kunnen onze medewerkers het vervoer en een zorgindicatie voor u aanvragen.                                                                                      

Onze expertise

Onze medewerkers hebben specifieke kennis van ouderen en daarnaast een goed overzicht van de sociale kaart van Amsterdam. Zo kunt u van hen naast deelname aan dedagbesteding, ook advies krijgen over de thuissituatie. U bent van harte welkom om gewoon een keertje te komen kijken en een kopje koffie te drinken!

Dagbesteding, iets voor U?

Wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen en wilt u onder de mensen en actief blijven? U vindt bij ons een dagbestedinsaanbod voor mensen met behoefte aan meer leuke contacten en activiteiten of voor mensen wiens partner of familie de zorg soms even te zwaar wordt.  

Daarnaast kunt u in het restaurant van De Gooyer dagelijks terecht voor een driegangenmenu tegen een redelijke prijs.

Ook buurtbewoners (jong en oud) zijn hier van harte welkom.

De omgeving

De Gooyer ligt in een levendige wijk in Amsterdam Oost: de Dapperbuurt. De locatie ligt direct aan de Dappermarkt, de gezelligste markt van Nederland!
Daarnaast zijn er in de buurt veel grote en kleine winkels te vinden en gezellige café's en restaurants.

Als u niet van drukte houdt is er op loopafstand het Oosterpark, een heerlijk ruim, open park. Hier kunt u prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water.

Het Oosterpark is rolstoeltoegankelijk.

De Roze Loper

De Gooyer heeft twee Roze Loper Certificaten: één voor haar roze zorg voor ouderen, en één voor de begeleiding aan mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Deze Roze Lopers geven aan dat De Gooyer bewust en tolerant omgaat met seksuele diversiteit én dat die tolerantie is verwerkt in de kwaliteit van zorg en in het beleid.

Mooie woorden, die eigenlijk betekenen dat in De Gooyer iedereen mag zijn wie hij of zij is of wil zijn.

Contact

  • Bel 06 34 34 10 90

    maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

  • Bezoekadres

    Commelinstraat 67 | 1093 TL | Amsterdam

Bereikbaarheid

De Gooyer is goed bereikbaar met trams 7,14 en 19 en met bus 22. Het NS station Muiderpoort is op 5 minuten lopen.