Hulp bij het huishouden

Cordaan Thuisdiensten helpt u bij uw huishouden.

Bent u een dagje ouder geworden?  Of slecht ter been? Bent u zelf chronisch ziek? Of heeft u  een lichamelijke beperking? Dan kan Cordaan Thuisdiensten huishoudelijke taken kortere of langere tijd van u overnemen.

Cordaan Thuisdiensten: (020) 258 35 00

Wat is het?

Wij ondersteunen u bij allerlei huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, schoonmaken en ramen zemen. Samen met u bekijken we wat u zelf kunt doen en waar onze hulp noodzakelijk is. We spreken af wanneer onze hulp bij u thuis komt. En wat u mag verwachten.

Wat doen we voor u?

Onder huishoudelijk werk verstaan wij:

  • het schoonhouden van het huis;
  • het wassen van kleding en linnengoed;
  • hulp bij boodschappen doen.

Wat kost het?

Voor hulp bij het huishouden bepaalt het CAK uw eigen bijdrage, u kunt hen bellen: 0800 1925.

Contact
Voor het aanmelden of voor meer informatie kunt u bellen met Cordaan Thuisdiensten: (020) 258 35 00 of u kunt de website raadplegen www.cordaanthuisdiensten.nl.

De Thuiszorgman

Fietje (90), een ras Amsterdamse, is de hoofdpersoon. Na het overlijden van haar man is zij alleen achtergebleven. Ze voelt zich nog altijd buurtkoningin in haar "straatje uit duizenden" midden in de Jordaan. Thuiszorgman Miguel Narings van Cordaan lapt de ramen van haar woning. Onderwijl praten zij over gebeurtenissen uit het dagelijks leven.

Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van anderen? Wat gebeurt er met je als je leven kleiner is geworden en je niet meer alles kan doen wat je graag wilt? Waar word je gelukkig van? Dat zijn de vragen die de Thuiszorgman Miguel met zijn cliënten bespreekt. De serie maakt klip en klaar duidelijk het nut, de noodzaak en onmisbaarheid van deze vorm van thuiszorg.

De korte documentaires zijn gemaakt door NPO3lab en daar ook online uitgezonden.

De Thuiszorgman en Fietje

 

De Thuiszorgman en Rogier

 

De Thuiszorgman en Annelies