HuiskamerPost

Huiskamerpost ontwikkelt zich binnen de huizen van Cordaan. Bewoners, bezoekers en makers vullen het project gezamenlijk in.

 • HuiskamerPost Theater @d'Oude Raai

  Theaterproductie Huiskamerpost creëert ontmoetingen tussen jongeren en ouderen, en zet hun individuele beperkingen door bewegingstheater om in gedeelde kansen en mogelijkheden. In de vorm van verhalende voorstellingen geven de spelers van Huiskamerpost het publiek een kijkje in hun belevingswereld. Zijn er grote verschillen tussen hoe zij de wereld beleven? En waar raken hun verhalen elkaar?

  Meer informatie

 • HuiskamerPost Theater en muziek @De Buitenhof

  Theater LeBelle begon in 2018 met HuiskamerPost in woonzorgcentrum De Buitenhof. Daar stonden de kunstdisciplines theater en muziek centraal. LeBelle kent een inclusieve visie op de samenleving en daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij zowel amateur- als professionele podiumkunstenaars. Muzikant Robin Engelhard heeft ons tijdens editie II dan ook versterkt met zijn muziek, gemaakt tijdens de repetities op locatie. Verschillende ouderen hebben een bijdrage geleverd door gesprek en bezoek, twee bewoners hebben het gehele repetitieproces meegewerkt en meegespeeld in de voorstelling. 

  Meer informatie

 • HuiskamerPost Dans en film @Nieuw Vredenburgh

  Na twee geslaagde edities is Theater LeBelle in begin 2020 gestart met HuiskamerPost in woon- en zorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Ditmaal gaan wij werken met de kunstdisciplines dans en film in samenwerking met videokunstenares Yorinde Yulan.

  Samenwerken, goede ideeën of andere vragen? Neem contact op met Madelon van Riel: mvanriel@cordaan.nl 

  Contact met Madelon