GVB Amsterdam

Het GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam. Bij het GVB werk je mee om de leefbaarheid rondom een metrostation te verbeteren.

Lekker veel buiten en werken voor een groot bedrijf samen met je collega's en begeleider. Het GVB is dé openbaar vervoerder van Amsterdam. Bij het GVB hebben wij de belangrijke taak om te zorgen dat de metrostations er netjes en leefbaar uitzien. Je zorgt niet alleen voor een schoon metrostation, met onze aanwezigheid dragen wij ook bij dat passagiers van het GVB zich veiliger voelen op de stations.

In opdracht van het GVB maken we op de Oostlijn enkele perrons schoon. Dat doen we door het zwerfafval weg te halen en de vuilniszakken te vervangen. Wij werken op de metroperrons van Centraal Station, Gein en Gaasperdam.

Past dit bij jou? 
Werken bij het GVB, is werken voor een mooi groot bedrijf. Maar dat betekent wel dat er verwacht wordt dat we goed werk leveren. Dat wij onze afspraken nakomen. Je werkt hier met een begeleider in een team. Samen zorgen wij voor schone en nette metrostations. Om hier te werken is het handig dat je kan staan en lopen. We zijn veel buiten en werken onder verschillende weersomstandigheiden. Bij het GVB krijg je de werkkleding van het GVB. Je hoort er echt bij. Daarmee ben je te herkennen als een medewerker van het GVB. Het is dus belangrijk dat je beleefd kunt zijn naar de passagiers, ook als zij wat minder beleefd zijn.

Om hier te werken is het handig dat je het volgende al kan of kunt leren:

  • De weg weten;
  • Opdrachten uitvoeren;
  • Rustig kunnen reageren als passagiers kribbig zijn of ongeduldig.

Wat kun je leren

  • Losliggend vuil opruimen met prikker en vuilniszak;
  • Omgaan met verkeer;
  • Omgaan met passagiers;
  • Samenwerken met collega's.

Aanmelden
Wij helpen je graag bij het vinden van passend werk. 
Aanmelden kan via onze afdeling Instroom via 020 229 00 88 .
Je kan ook een e-mail sturen naar: werk-dagbesteding@cordaan.nl.

Meer informatie
Op de pagina van Het Leerwerkbedrijf vind je meer informatie over werk en dagbesteding en de branches.

Om bij ons te kunnen werken heb je een indicatie nodig. Heb je die nog niet? Wij kunnen het voor je aanvragen.