Fedor werkt bij Cordaan

Ik ben Fedor. Ik ben 24 jaar en werk als huismeester. Ik zat in de dagbesteding en wilde meer. Piet van den Esschert (huismeester in West) heeft mij zes jaar geleden de kans geboden. Hij zag de mogelijkheden bij me en gaf me de tijd èn (heel belangrijk) het vertrouwen om me als assistent- huismeester verder te ontwikkelen. Ik ben toen een paar maanden meegelopen en heb zo ervaring opgedaan. Nu werk ik als assistent huismeester voor 4 dagen in de week bij een verzorgingshuis. Het contact met de ouderen, een praatje maken vind ik erg leuk. Elke dag is weer anders en je helpt mensen. Dat vind ik heel belangrijk. Ik zou niet meer iets anders willen. Mijn baas, Piet, is ook tevreden over mij. Hij zegt het volgende: ‘Fedor blijkt zelfstandig te kunnen werken en creatief te zijn in het vinden van technische oplossingen. Wat je niet uit de boeken kan leren, kan Fedor: Hij heeft een natuurtalent om als vanzelf met allerlei mensen om te gaan en toch zichzelf te blijven’, dat vind ik heel knap’.

Werken bij Cordaan

Je kunt ook aan de slag bij Cordaan. Cordaan heeft een inclusieve visie op de samenleving. Dat betekent dat zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door het bieden van geschikte banen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Cordaan zijn verschillende banen. Bijvoorbeeld bij de facilitaire dienst als assistent-huismeester, in de ICT of in de catering. Als assistent huismeester werk je in één van de verzorgingshuizen van Cordaan. Je voert vooral technische werkzaamheden uit. Zoals  het repareren van een lekkende kraan, het vervangen of repareren van een slot of het smeren van de scharnieren van een piepende deur. Verder is het belangrijk dat je goed bent in het contact met ouderen. Zij willen graag een praatje met je maken.

Als je hier aan het werk gaat, wordt je ook begeleid door een jobcoach van Cordaan.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Instroom via (020) 229 00 88 of werk-dagbesteding@cordaan.nl