Familievertrouwenspersoon GGZ

Ontvangt uw familielid of naaste begeleiding van Cordaan GGZ? Dan kunt u steun krijgen van onze familievertrouwenspersoon Kathelijne Groffen. Zij is er voor familieleden en naast betrokkenen van cliënten die GGZ begeleiding ontvangen van Cordaan.

Kathelijne werkt voor de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen. Deze onafhankelijke organisatie is opgericht om familie en naasten van cliënten in de geestelijke gezondheidszorg te informeren, adviseren en waar nodig te ondersteunen.

De familievertrouwenspersoon zal tijdens haar werk zoveel mogelijk voor de familie betekenen door hen een luisterend oor te bieden, ondersteuning te bieden in wat zij meemaken of door te verwijzen indien zij hiervoor open staan. Daarnaast ondersteunt zij hen bij gesprekken en bemiddelt zij bij ontevredenheid.

Wanneer kunt u de familievertrouwenspersoon inschakelen? 

Indien u als familie behoefte heeft aan een luisterend oor, overbelast bent of niet tevreden bent, kunt u in gesprek met de familievertrouwenspersoon. Op uw familiedag/-avond kunt u de familievertrouwenspersoon uitnodigen ter kennismaking.

De familievertrouwenspersoon voor GGZ Cordaan is Katelijne Groffen. Indien zij niet beschikbaar is, kan contact worden opgenomen met onze landelijke hulplijn via 0900-333 2222. De hulplijn is elke dag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Contactgegevens: 
E: k.groffen@familievertrouwenspersonen.nl
T: 06 11 26 19 38

Op de website van Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen kunt u meer lezen. 

Gerelateerde pagina's