Cordaan Silverrally Amsterdam 2018

Stichting DoSocial, een netwerk van mensen en bedrijven dat zich vanuit een sociale drijfveer inzet voor kwetsbare ouderen in Nederland, organiseert samen met Cordaan op donderdag 15 november een Silverrally door Amsterdam.

Wie kan zich aanmelden voor de Silverrally?

De Silverrally biedt plaats voor 150 ouderen
inclusief begeleiding die in of nabij Amsterdam wonen. Kunt u met enige hulp in en uit een auto stappen (een rollator is geen probleem) en vindt u het leuk om een dagje met ons op stap te gaan? Dan nodigen wij u graag uit om onze gast te zijn tijdens dit unieke evenement.
En het is nog gratis ook!

Programma donderdag 15 november

09.45 uur ontvangst

10.00 uur registratie en indeling

10.30 uur start rally

12.30 uur feestelijke lunch

14.30 uur terugreis naar opstaplocatie en einde programma

Wat gaan wij doen?

De partners van DoSocial halen u op bij een
centrale opstapplaats met hun eigen auto’s
waarin plaats is voor 2 ouderen en 1 begeleider per auto. Vervolgens maakt u samen een rondrit door Amsterdam. Op een aantal plekken wordt even gestopt voor een verrassing. De rondrit eindigt bij een bijzondere locatie waar we u trakteren op een feestelijke lunch. Na de lunch wordt u weer veilig teruggebracht naar de opstapplaats.

Extra informatie over aanmelden

Na uw aanmelding via uw contactpersoon ont-vangt u een bevestiging met het definitieve programma met exacte tijden, opstapplaatsen en contactinformatie van de Silverrally. Wilt u weten wie DoSocial is en wat wij allemaal doen?Kijk dan op www.dosocial.nl