Begeleiding

Begeleiding

Cordaan biedt verschillende vormen van begeleiding.

 • Begeleiding in de wijk of bij u thuis

  Heeft u behoefte aan individuele begeleiding? Begeleiding bij het omgaan met uw psychiatrische problemen? Of begeleiding bij zelfstandig wonen als u een verstandelijke beperking heeft? Ook begeleiding van uw gezin behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een ziek kind heeft. Of een zware periode achter de rug heeft en de regie weer over uw leven probeert terug te krijgen.

  Lees verder

 • Begeleiding bij passend onderwijs

  Specialistische zorg voor kinderen. Kinderen met een verstandelijke beperking, problemen met prikkelverwerking, moeilijk verstaanbaar gedrag, een leerachterstand, autisme spectrum stoornis (ASS), psychische aandoeningen enzovoort. 

  Lees verder

 • Ervaringsverhalen

  Benieuwd naar hoe het is om te wonen in een huis van Cordaan? Welke medewerkers u er tegen kunt komen? En welke medebewoners? Wilt u weten hoe het is om te werken bij Cordaan? En vrijwilligerswerk te doen?

  Lees hier de ervaringsverhalen van cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers van Cordaan. Het verhaal van Francis bijvoorbeeld, verzorgende in De Die, of van Midas, die woont bij Landlust.

  Lees verder

 • Corso

  Cordaan heeft toegankelijke informatie hoog in het vaandel staan. Met toegankelijke informatie kunnen cliënten in de huidige maatschappij immers beter en zelfstandiger deelnemen aan de samenleving.

  Lees verder