Wintertheetuin Klarenbeek: Wegens succes elke laatste zondag van de maand geopend!

De theetuin aan de Ouderkerkerdijk aan de Amstel is onderdeel van boerderij Klarenbeek. Het is een knusse plek waar je kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad. Iedereen is van harte welkom voor een lekkere kop thee, soep, een wandelingetje over de moestuin of een wandel-/fietstocht langs de Amstel. Ook zijn er biologische groenten te koop.

Van origine is de theetuin seizoensgebonden; van mei tot oktober. Zodra het mooi weer is komen mensen uit de stad langs voor een kop thee, koffie en een stuk taart. In de zomer is er een terras met mooi uitzicht op de weilanden. De vraag van klanten om ook in de winter langs te kunnen komen steeg. Daarom is de theetuin vanaf nu, ook tijdens de koude wintermaanden, elke laatste zondag van de maand geopend!

Het terras buiten is gesloten, maar binnen zijn er zo’n 50 plekken. Als u lekker warm aangekleed bent kunt u ook buiten onder de hooischuur plaatsnemen. Naast koffie en thee, wordt er warme chocolademelk met slagroom geserveerd. En zolang de voorraad strekt zijn er winterse groenten zoals boerenkool, pastinaak en spruitjes te koop.

Komt u ook gezellig langs?
Dat kan op zondag 23 februari en 29 maart. Van 12.00 tot 16.00 uur.
In verband met beperkte zitplaatsen graag even aanmelden via bvandiggele@cordaan.nl.

U bent van harte welkom!

Adres: Ouderkerkerdijk 225 | 1096 CR | Amsterdam
Voor meer informatie over de omgeving, zie www.groengebied-amstelland.nl

Datum & tijd
zondag 23 februari 2020 van 12:00 uur tot 18:00 uur
Deel deze pagina