Wimpie en de Domino's treden op bij Banne Bruist (en op de jaarmarkt in Geuzenveld!)

Op zondag 11 september vindt op het Parlevinkerpad in Noord het festival Banne Bruist plaats. Wimpie en de Domino's trappen om 13.00 uur de dag af met een bruisend optreden.

Het festival bestaat uit optredens op drie podia en drie verschillende pleinen met een rommelmarkt, kindertheater, fairplay voetbal, draaimolen, springkussen en dans- en zangoptredens van onder anderen Timeless, Las Chicas del Barrio, Miggs de Bruijn, mr BMW, en Willeke d'Estelle.

Wimpie en de Domino's is een popgroep waar mensen met een verstandelijke beperking hun muzikale vaardigheden laten horen. Zij maken hun eigen nummers en spelen ieder optreden met groot enthousiasme. Luister met eigen oren naar de nummers, bestel een CD of kijk hoe je vriend wordt van Wimpie op de website van Wimpie en de Domino's. Het gerucht gaat dat er een nieuwe cd aan komt! Houd hiervoor de website dus goed in de gaten. En kom langs in de Banne op 11 september!

Op zaterdag 10 september treden de Wimpies ook op bij de jaarmarkt in Geuzenveld. Om 13.00 uur. Lees hier meer informatie over de jaarmarkt in Geuzenveld.

Datum & tijd
zondag 11 september 2016 van 13:00 uur tot 13:30 uur
Deel deze pagina