Wimpie & de Domino's in Carré

Op dinsdag 6 december vindt weer het jaarlijkse Knoop Gala plaats. Het muziekgala waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking, onder leiding van het Metropole Orkest. In Carré! Net als vorig jaar spelen ook nu Wimpie & de Domino's weer mee.

Anita - een van de zangeressen van de band - liet ons weten dat er al flink gerepeteerd wordt. Vandaag met de artiest waar mee de Wimpies in Carré zullen optreden - de naam blijft tot het laatste moment een verrassing - en over twee weken met het Metropole Orkest en nog in Carré zelf.

Dit jaar is de verscheidenheid in optredens groot: van rap tot schlager en van musical tot de blues. Naast Wimpie & de Domino's spelen ook Simone Kleinsma en Frans Bauer mee, Kim-Lian van der Meij, Diggy Dex, JW Roy, Jamai, Ronnie Flex, Tim Knol en Heidi und die Heino’s. Het Metropole Orkest is verantwoordelijk voor alle arrangementen. Paul de Leeuw presenteert de avond.

Kaarten zijn helaas uitverkocht! Maar het concert wordt uitgezonden door de NPO op 27 dec om 21.45 en 31 dec om 22.30. De nieuwe CD van de Wimpies is nog te koop via de website van Wimpie & de Domino's. Wees er snel bij! Want ze gaan hard...

Het Knoop Gala wordt georganiseerd door de NTR en het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

Foto: Frank Ebbe

Datum & tijd
dinsdag 6 december 2016 20:00
Deel deze pagina