Vaar met ons mee door de Amsterdamse grachten

Wil je een leuk uitje organiseren met cliënten of collega’s en ben je op zoek naar een originele invulling van deze dag? Kies dan eens voor één van Amsterdams meest populaire uitjes: een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Vaar met ons mee in onze verwarmde, rolstoelvriendelijke, rondvaartboot en beleef Amsterdam eersterangs vanaf het water. Leun lekker achterover in een bioscoopstoel en bekijk onder het genot van een kopje of thee de indrukwekkende Amsterdamse grachten. Onze schipper en cliënten die als gastheer of gastvrouw meevaren bieden je graag een onvergetelijke boottocht aan!

Rondvaart en arrangementen
Cordaan locaties en externe zorglocaties kunnen de boot als privé boot huren voor een vaart met cliënten. Per vaart is er capaciteit voor groepen tot 20 gasten. Op de boot zijn 18 stoelen en 2 rolstoelplaatsen beschikbaar. Naast het huren van de boot is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen. Deze tickets zijn beschikbaar voor cliënten, zorgmedewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. De vaart waarvoor losse tickets kunnen worden besteld is op vaste dagen.

Voorjaarsaanbieding
Boek in februari, maart, april en mei een rondvaart met uw gezelschap en ontvang € 100,- korting! Bij vaarten tussen 09:00 – 17:00 uur bieden wij u graag een vers stukje appelgebak met slagroom of zelfgemaakte cupcakes aan bij een kopje koffie of thee. Deze lekkernij wordt speciaal voor u gebakken door cliënten van de horeca- & cateringgroepen van Cordaan.

Tarieven voorjaarsaanbieding 
• Cordaan (zorg)locaties: van €200,- nu voor € 100,- per gezelschap  
• Externe (zorg)locaties: van €250,- nu voor € 150,- per gezelschap  
• Losse tickets beschikbaar voor medewerkers in- en externe zorginstellingen, vrijwilligers en mantelzorgers: van € 17,- nu voor € 15,- p.p  
  
Maatwerk
Naast de reguliere rondvaart is het ook mogelijk om een maatwerkrondvaart te boeken, zoals een andere op- of afstapplaats, varen op een ander tijdstip of in het weekend. Ook is het mogelijk de vaart uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch- of borrelarrangement.

Contact
Voor meer informatie over deze actie, de voorwaarden, boekingen en meer informatie (maatwerk-) rondvaarten en arrangementen zie www.cordaan.nl/rondvaartboot-ilje

Datum & tijd
van maandag 15 mei 2017 12:00 uur
tot woensdag 31 mei 2017 18:00 uur
Deel deze pagina