Uitnodiging opening vernieuwde Osdorperhof

Op woensdag 8 maart vindt de officiële opening van de vernieuwde Osdorperhof plaats aan de Pieter Calandlaan 84. Achmed Baâdoud (bestuursvoorzitter Stadsdeel West), Birgitte de Maar (lid Raad van Bestuur Rochdale) en Yvonne Wilders (lid Raad van Bestuur Cordaan) verrichten samen met de gebruikers de opening van deze geheel vernieuwde locatie. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Osdorperhof heeft ruimte voor dagbesteding voor senioren en voor mensen met psychiatrische problematiek. Daarnaast biedt het begeleid zelfstandig wonen-appartementen voor mensen met psychiatrische problematiek of verstandelijke beperking.

Het pand huisvest ook een zelfstandige huisarts, fysiotherapeut, kapper en sportschool (Meer Bewegen voor Ouderen). In Restaurant De Buren - een werkproject voor cliënten met een beperking - kunnen in de loop van het jaar kwetsbare senioren uit de buurt een maaltijd gebruiken, een kopje koffie drinken en elkaar ontmoeten. Twee thuiszorgteams, een diëtiste, ambulante teams en het Wmo team GGZ/VGZ van Cordaan vinden er hun uitvalsbasis.

Met andere woorden: we openen een zorg- en welzijnlocatie die voldoet aan de eisen van de nieuwe visie op zorg en ondersteuning in de wijk, waarbij de deur open staat voor buurtbewoners. U bent daarom van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De deur staat voor u open vanaf 14.00 uur. De openingshandeling start om 14.30 uur. Daarna is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

We willen graag weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Meld u daarom vóór 1 maart aan via onderstaande aanmeldknop.


Datum & tijd
woensdag 8 maart 2017 van 14:00 uur tot 16:00 uur
Deel deze pagina