Samenwerken aan goede zorg in Noord

Op dinsdag 20 september organiseert Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam, in samenwerking met stadsdeel Amsterdam Noord en de Vrijwilligersacademie een inspiratiedag voor mantelzorgers, vrijwilligers en beroepskrachten in zorg en welzijn.

Woont u in stadsdeel Noord en zorgt u voor een ziek familielid of zieke naaste? Of bent u als vrijwilliger betrokken bij de zorg voor inwoners van Noord? Of bent u als beroepskracht in zorg en welzijn werkzaam?
Dan bent u van harte welkom bij ‘Samenwerken aan goede zorg in Noord’, een inspirerende dag waarop we met alle betrokkenen aan de slag gaan om de samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en beroepskrachten te versterken.

Deelname is gratis
Deelname is gratis en voor de lunch wordt gezorgd. U kunt zich telefonisch aanmelden bij Markant (T 020 886 88 00), via de aanmeldbutton onder aan dit bericht, of per e-mail (info@markant.org). Vermeld hierbij dat het gaat om aanmelding voor de inspiratiedag in Noord op 20 september. En geef aan of u deelneemt als beroepskracht, mantelzorger of vrijwilliger.

Voor wie
De inspiratiedag is bedoeld voor mantelzorgers, vrijwilligers, (woon)begeleiders, maatschappelijk werkers, casemanagers, wijkverpleegkundigen, ouderenwerkers en verzorgenden die in de wijkzorg van stadsdeel Noord actief zijn.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Karin van Bodegraven of Heidi Wintels van Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam (onderdeel van Markant): T 020 886 88 00.
Op de website van Markant vindt u meer informatie en een routekaartje.


Datum & tijd
dinsdag 20 september 2016 van 09:30 uur tot 16:30 uur

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina