Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 163
 • Borrel en art talk SIJTSE KEUR

  Ter gelegenheid van de solotentoonstelling van Sijtse Keur organiseert de galerie op vrijdag 24 augustus een borrel en art talk met de kunstenaar.

  vrijdag 24 augustus 2018

 • Cross-over werkplaats ‘Het perspectief van buren en hulpverleners’

  Het Ben Sajet Centrum (BSC) organiseert ieder jaar een aantal werkplaatsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn gerelateerd aan de programma’s van het BSC over mensen met dementie, kwetsbare ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. In september starten we met een serie cross-over werkplaatsbijeenkomsten. In deze cross-over werkplaatsen onderzoeken we wat we vanuit de verschillende sectoren en domeinen van elkaar kunnen leren.

  donderdag 13 september 2018

 • Opening Senior Pride tijdens Nationale Roze Ouderendag

  Roze 50+ organiseert aan de start van de Senior Pride de Nationale Roze Ouderendag. Maandag 30 juli zal in het teken staan van feest, theater en de huldiging van Mr en Mrs. Senior Pride 2018. Hiervoor zijn mensen uit het hele land die zich inzetten voor LHBT ouderen genomineerd.

  maandag 30 juli 2018

 • Theatervoorstelling Grijs Gebied in Theater De Boomspijker

  Theater LeBelle is gestart met het maken van een nieuwe voorstelling ‘Grijs Gebied.’ We onderzoeken het thema diversiteit.

  van vrijdag 16 november 2018 uur
  tot zaterdag 24 november 2018 uur

 • Voorstelling HuiskamerPost in de Buitenhof

  Theatergroep LeBelle, onderdeel van het leerwerkbedrijf van Cordaan, gaat een nieuwe uitdaging aan! Samen met de bewoners en omwoners van woon- en zorgcentrum De Buitenhof maken de spelers een voorstelling, gebaseerd op de diversiteit binnen de groep.

  van vrijdag 12 oktober 2018 uur
  tot vrijdag 19 oktober 2018 uur

 • Buurtmarkt op de Werf

  Op vrijdag 22 juni vindt er op de Werf de halfjaarlijkse Buurtmarkt plaats.

  vrijdag 22 juni 2018

 • Mini-symposium 'ICT & LVB'

  Een wereld zonder ICT... Het is moeilijk voor te stellen. Technologie is een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Het heeft onze levens in vele opzichten veranderd, zoals de manier waarop we communiceren, onderwijzen en leren. Voor personen met een verstandelijke beperking is ICT niet altijd vanzelfsprekend. ICT kan echter wel een effectieve manier zijn om leren te bevorderen bij deze doelgroep. Hoe en welke types ICT kunnen mensen met een verstandelijke beperking helpen? Wat zijn de voor- en nadelen aan het gebruik van technologie?

  vrijdag 6 juli 2018

 • Brunch LHBTI bij De Gooyer

  Op 27 oktober a.s. organiseert De Gooyer een brunch voor mensen van binnen en buiten Cordaan met een verstandelijke beperking die LHBTI (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender of Intersekse) zijn. En voor een ieder die hier affiniteit mee heeft.

  zaterdag 27 oktober 2018

 • Uitnodiging Brunch LHBTI bij De Gooyer

  Op 16 juni a.s. organiseert De Gooyer een brunch voor mensen van binnen en buiten Cordaan met een verstandelijke beperking die LHBTI (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender of Intersekse) zijn. En voor een ieder die hier affiniteit mee heeft.

  zaterdag 16 juni 2018

 • Themaweek Bewegen in Nieuw Vredenburgh

  In de laatste week van juni organiseert Cordaan Nieuw Vredenburgh een themaweek bewegen. Tijdens deze week staan er verschillende evenementen op het programma waarin bewegen centraal staat.

  van maandag 25 juni 2018 uur
  tot vrijdag 29 juni 2018 uur

Pagina's