Open sollicitatiedag Gaasperdam

Een frisse start in de zorg? Team Gaasperdam zoekt voor haar gloednieuwe locatie nog nieuwe medewerkers! We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op min. MBO 3 niveau. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe Gaasperdam? Kom dan langs op de open sollicitatiedag op 8 januari en neem je CV mee!

Gaasperdam is Cordaan´s nieuwste woonlocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking. Het is een prachtige nieuwbouwlocatie waar 48 cliënten met een grote zorgvraag een eigen woonplek krijgen. Het pand heeft zeer ruime privé-appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het steeds populairder wordende Reigersbos. Omdat Team Gaasperdam nog meer enthousiaste mensen zoekt en de cliënten staan de popelen om te verhuizen, houden wij op 8 januari 2019 een open sollicitatiedag.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders die per direct beschikbaar zijn en écht mee willen helpen ontwikkelen aan deze nieuwe locatie. Dat gaan we terugzien in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers!

Wij zoeken mensen:

  • met een MBO 3, MBO 4 of HBO-diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW).
  • die beschikbaar zijn voor max. 32 uur per week.
  • met een enthousiaste en positieve werkhouding en een stevige persoonlijkheid.
  • met lef, die initiatief nemen en een goed gevoel voor humor hebben!
Datum & tijd
dinsdag 8 januari 2019 van 11:00 uur tot 17:00 uur
Deel deze pagina