Open dag Nieuw Sloten

Toe aan een nieuwe start in de zorg? Op locatie Nieuw Sloten gaat in het najaar een compleet nieuw team van zorgtalenten aan de slag! Op woensdag 28 augustus van 16:30 tot 18:30 ben jij van harte welkom op de open middag voor een rondleiding en sollicitatie-speeddate. Wij zijn op zoek naar mensen met een zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau. Neem je je cv mee? Tot 28 augustus!

Locatie Nieuw Sloten (Slotermeer/Nieuw-West) is een woonlocatie voor verblijf met behandeling. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Op de nieuwe afdeling komen 5 cliënten te wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Omdat we voor deze nieuwe bewoners nog meer enthousiaste begeleiders en verzorgenden zoeken, houden wij op woensdag 28 september een open dag. Iedereen die nieuwsgierig is, is welkom!

Ben jij per direct op zoek naar een baan als woonbegeleider, verzorgende IG, verpleegkundige of persoonlijk begeleider? Ben jij in staat de focus te leggen op wat mensen met een beperking wél kunnen, in plaats van waar ze in beperkt worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder; wij zijn op zoek naar mensen...

  • … met een MBO 3, MBO 4 of HBO zorgdiploma (bv. MMZ / SPW / MWD / SPH / Verzorgende IG of Verpleegkunde).
  • … die beschikbaar zijn voor 24-32 uur per week.
  • … die het leuk vinden een nieuw team op te bouwen en innovatief te zijn.
  • ... met lef, die initiatief nemen en een goed gevoel voor humor hebben!

Kun jij je vinden in bovenstaande en ben je nieuwsgierig geworden?
Kom naar onze open dag en krijg een rondleiding en stel al jouw vragen. Ook is er de mogelijkheid om een kort sollicitatiegesprek in de vorm van een speeddate te voeren. Neem je cv hiervoor mee.

Zien wij in jou een goede begeleider of verzorgende? En voel jij je ook wel op je plek bij Nieuw Sloten? Dan maken we snel een vervolgafspraak.

Benieuwd hoe werken op Nieuw Sloten Annabel bevalt? Lees het hier.

Je kan je aanmelden via onderstaande button of stuur een mail naar mhordijk@cordaan.nl. (Aanmelding is niet verplicht, maar stellen wij wel op prijs.)

Locatie
Nieuw Sloten

Adres
Oostakkerstraat 27
1066 HR Amsterdam


Datum & tijd
woensdag 28 augustus 2019 van 16:30 uur tot 18:30 uur
Deel deze pagina