Open dag De Werf

Ben jij op zoek naar een baan als begeleider of persoonlijk begeleider? Ben jij in staat de focus te leggen op wat mensen met een beperking wél kunnen, i.p.v. van wat ze niet kunnen? Mooi! Wij zoeken namelijk begeleiders die open staan voor een nieuwe ontwikkeling in de zorg: dagbesteding en begeleiding in één. Op De Werf willen we menswaardigheid bevorderen door te werken met het behandelmodel Triple C. Wij willen graag dat onze cliënten het gewone leven kunnen ervaren en een menswaardig bestaan hebben. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze unieke locatie De Werf? Op dinsdag 28 juni 2022 is iedereen harte welkom om een kijkje te nemen op deze unieke locatie in Amsterdam Noord.

Heb je nog geen relevant diploma maar wel (werk)ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg en ben je bereid een opleiding te gaan volgen? Dan nodigen we je ook zeker uit om langs te komen en kennis te maken met ons.

Bekijk de volgende pagina voor meer informatie en de openstaande vacatures van De Werf:
https://werkenbijcordaan.nl/de-werf/ 

Waar?
De Werf in Amsterdam Noord

Wat?
Je krijgt van ons een introductie over het werken op De Werf en een rondleiding op de locatie. Tijdens de open dag maak je kennis met de doelgroep, onze medewerkers en het behandelmodel Triple C. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Wanneer?
Op dinsdag 28 juni zijn er 2 momenten waarop we je graag welkom heten:

  • Om 10:00 (tot ongeveer 11:00)
  • Om 16:00 (tot ongeveer 17:00)  

Aanmelden kan door te mailen naar steunissen@cordaan.nl, graag horen we welk tijdstip jij aanwezig wilt zijn.

Deelnemers aan eerdere open dagen zeggen:

"Ik ben enthousiast na de open dag en vooral onder de indruk van de manier van werken bij De Werf."

"Ik vond het een interessante en leerzame dag. Ik vond de rondleiding die wij kregen heel nuttig."

"Ik heb de bijeenkomst van vanmiddag als zeer prettig ervaren. Er werd een eerlijk beeld geschetst van het werk, er was voldoende tijd voor vragen en er hing een welkome sfeer."


Datum & tijd
dinsdag 28 juni 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Deel deze pagina