Open Avond Het Spaarnhout

In 2020 een frisse start in de zorg maken? Onze nieuwe zorglocatie Het Spaarnhout zoekt nog nieuwe collega’s! Op maandag 3 februari ben je vanaf 16:30 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op ons mooie, spiksplinternieuwe zorglocatie. We zijn op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen. Neem je je cv ook mee? Tot 3 februari!

Eind 2019 was het zo ver: toen openden wij de deuren van Het Spaarnhout: onze nieuwe, kleinschalige woonzorgvoorziening in de Houthaven van Amsterdam. Op deze bijzondere plek bieden wij intensieve zorg en begeleiding aan ouderen met dementie. Omdat we voor Het Spaarnhout nog meer enthousiaste zorgmedewerkers zoeken die de ouderen de zorg kunnen geven die ze nodig hebben, houden we op maandag 3 februari een open avond.

Ben jij nieuwsgierig en wil je een kijkje nemen op ons nieuwe zorglocatie? Dat kan! Je kunt vanaf 16:30 uur een rondleiding krijgen en de teammanager zal je van alles over de locatie vertellen. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met de medewerkers die er al werken; je eventuele nieuwe collega’s?! Zij vertellen je graag hoe het is om in deze mooie, sfeervolle zorginstelling te werken. Je kunt al je vragen stellen, en daarnaast is het mogelijk direct een persoonlijk (sollicitatie-)gesprek te voeren. Ook kun je een meeloopdienst en/of een (tweede) gesprek aanvragen en inplannen. Vergeet niet je cv mee te nemen.

Bekijk hier de vacature.

Meld je aan via onderstaande button of stuur een mail naar eengel@cordaan.nl.
Aanmelden is niet verplicht, maar stellen wij wel op prijs. We kijken uit naar je komst!

Adres
Revaleiland 6A (3A, 3B, 3C, 6B en 6C) | 1014 ZG | Amsterdam


Datum & tijd
maandag 3 februari 2020 van 16:30 uur tot 18:00 uur
Deel deze pagina